Impressum

Logo-04-11-second1new

Mokřiny 218, 352 01 Aš, Czech republic

E-mail: info@chebtisk.cz

Telefon: +420 776 08 08 11   (Mo-Fr 8-18 Uhr)

IČ:    26335646
DIČ: CZ26335646

Gesellschaft mit beschränkter Haftung, eingetragen am 12.09.2001
im Handelsregister unter der Nr. C 13818, geführt vom Kreisgericht in Pilsen.

Geschäftsführer: Kamil Moravík


Použité fotografie se svolením autora:
Kamil Moravík, COLOP CZ s.r.o., Goldpress s.r.o.

Ochrana osobních údajů:
Vaše osobní údaje získáváme a zpracováváme jen na základě Vašeho výslovného souhlasu, pouze za účelem vyžádané obchodní komunikace při objednávce a v případě fakturace objednaného zboží či služeb. Souhlas k zpracování těchto osobních údajů dává každý v okamžiku použití jakéhokoliv formuláře na našich stránkách. Všechny poskytnuté údaje zákazníka jsou poskytnuty dobrovolně. Osobní údaje zpracováváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Tyto údaje se bez výjimky neposkytují třetím stranám a jsou uloženy na bezpečném uložišti, ke kterému nemá mimo společnosti CHEBSKÁ TISKÁRNA s.r.o. nikdo jiný přístup. Ctíme Vaše soukromí a na vyžádání Vám poskytneme písemné informace o osobních údajích, které jsou u nás uloženy.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím kontaktujte nás.

Cookies:
Naše internetová prezentace používá cookies. 

Definice:
Jako cookie se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která WWW (world wide web) server zašle prohlížeči, který je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data zasílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby apod. Cookies se ukládají na straně uživatele jako krátké textové soubory a to pro každé webové místo (internetová stránka).

Platnost cookies:
Je nastavena defaultně na 14 dní, poté jsou cookies nenávratně smazány.

Cookies a ochrana osobních údajů:
Naše webová prezentace neshromažďuje pomocí cookies žádné informace uživatele, které by mohly být využívány za účelem např. reklamy nebo poskytovány třetím stranám.

Zakázat cookies:
Přijímání cookies lze vypnout přímo ve Vašem prohlížeči, pokud nesouhlasíte s jejich používáním.

Odkazy:
Společnost CHEBSKÁ TISKÁRNA s.r.o. neručí za obsah cizích internetových prezentací, které lze navštívit prostřednictvím odkazů na našich stránkách. Za obsah těchto stránek je zodpovědný pouze a výlučně jejich provozovatel.

Vyloučení ručení:
Naší webovou prezentaci připravujeme velice pečlivě, nepřebíráme však zodpovědnost za aktuálnost, správnost, úplnost, kvalitu a neomezený přístup k těmto informacím. Společnost CHEBSKÁ TISKÁRNA s.r.o. proto vylučuje ručení za ztrátu nebo škodu jakéhokoli druhu, ke které by mohlo dojít v souvislosti s přímým nebo nepřímým využíváním našich internetových stránek.

Produkte

Kontakt

Tel.: +420 776 08 08 11

E-mail: info@chebtisk.cz

Name:
Email:
Please answer numerically: Sum of five and patnáct 
Message:
Odesláním formuláře prohlašuji, že beru na vědomí zpracování osobních údajů (informační povinnost vůči objednateli v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob).